Reconstructie rotonde Rijnsburgerweg


Onderstaand bericht betreft de aanvullende werkzaamheden aan de Posthof/Rijnsburgerweg-rotonde. Als bijlage vindt u een aantal kaartjes ter toelichting op de afsluitingen en omleidingen.
Vanaf dinsdag 22 april 2014 tot 25 april 2014 gaat de gemeente Leiden het asfalt herstellen aan de rotonde op de Rijnsburgerweg en Kagerstraat.

Werkzaamheden

Eind 2013 al bleek dat de aannemer bij de herinrichting van de rotonde niet had voldaan aan de kwaliteitseisen die de gemeente stelt aan het nieuwe asfalt. Nu de weersomstandigheden het toelaten gaat de aannemer op eigen kosten het asfalt herstellen.

Verkeer, afsluitingen en omleidingen

Het werk aan de rotonde en zijwegen gebeurt in drie avonden en nachten. In deze periode is de rotonde geheel afgesloten voor al het autoverkeer. Fietsers en voetgangers hebben beperkte doorgang en worden ook omgeleid met borden.

Plattegrond

U vindt de afsluitingen en omleidingen rond de rotonde per fase aangegeven in een plattegrond op de website van de gemeente www.leiden.nl/dieperhout. Actuele informatie over verkeershinder is ook te vinden op www.leiden.nl/verkeer.